Deio.nl

Referenties

bedrijven_1.jpg

Welkom bij Deio Internet

Deio Internet is gespecialiseerd in maatwerk software. Daarbij maken wij gebruik van Open Source oplossingen zodat u niet vast zit aan dure licenties. Daarnaast ontwikkelt Deio een eigen Content Management Systeem dat bijzonder eenvoudig werkt.

Open Source

Wilt u gebruik maken van een open source oplossing en bent u opzoek naar een expert om u op weg te helpen? Wij hebben de ervaring die u zoekt.

Maatwerk software in Zend Framework
Mzf_logo_mark.pnget behulp van open source componenten zoals Zend Framework, PHPMailer, Smarty Framework, Pear en JQuery kan gemakkeljik een maatwerk applicatie worden gerealiseerd. Ook kunnen wij uw bestaande applicatie aan uw wensen aanpassen. Deio realiseert vanuit PHP gemaakte, echte PDF, Microsoft Word (Doc of Docx), Microsoft Excel (XLS of Xlsx) documenten voor rapportage, facturatie of andere doeleinden. Koppelingen met MS SQL, Oracle, MySQL, Microsotft Access of andere databases zijn mogelijk.


moodle.jpgMoodle
Moodle is een Open Source E-learning omgeving met uitgebreid leerlingvolgsysteem, cursusmateriaal en voldoet aan veel standaarden op het gebied van E-Learning zoals SCORM. Deio.nl verzorgt een niet alleen een Moodle installatie maar ook uw eigen Moodle thema of moodle Plugin. Voor Kennisnet realiseerde Deio.nl Acadin.nl, voor Shell heeft Deio de migratie van Moodle 1.9 naar Moodle 2.0 begeleid en voor Match and Moore verschillende Moodle thema's ontwikkeld.


Mahara
mahara.pngMahara is een portfolio management systeem waarmee een gebruiker snel en gemakkelijk een of meerdere electronische portfolios aan kan maken. Volledige integratie met sociale media. Wilt u uw portfolio een eigen look and feel geven: laat Deio een thema voor u ontwikkelen.CRM

CRM staat voor Customer Relations Management. Op dit gebied zijn een aantal mooie Open Source pakketten beschikbaar waar u gratis gebruik van kunt maken. Een aantal van deze CRM pakketten zijn makkelijk aan te passen aan uw wensen. Dit zijn dan ook de pakketten waar wij graag mee werken. Van alle pakketten hebben wij een demo omgeving ingericht zodat u uitgerbreid kunt testen voordat u een keuze maakt.

Zurmo
Zzurmo_logo.pngurmo een vrij groot pakket met vele mogelijkheden. Zurmo introduceert een spel element: u kunt prijzen winnen door Zurmo te gebruiken en zo competatief met uw collega's er een echt spel van maken. Bekijk meer informatie op Zurmo.org

EPESI
epesi_site_logo_2.pngEen CRM pakket dat gemakkelijk  en supersnel werkt. Als EPESI aan uw wensen voldoet raden we zeker niet aan om een groter pakket te nemen. Met EPESI legt u gemakkelijk uw contacten, klanten en contactmomenten vast. Bekijk Epesi.si voor meer informatie

Interleave
logofull.gifInterleave is compact en snel en geheel aanpasbaar aan uw wensen. Met behulp van templates kan snel een maatwerk applicatie worden gerealiseerd binnen de mogelijkheden die Interleave biedt. Bekijk de website van interleave voor meer informatie.

Copyright © 2007-2023 | Deio Internet